Наставник футболістів «Ворскли»: Нам не вистачило концентрації у дрібницях

Наставник футболістів «Ворскли»: Нам не вистачило концентрації у дрібницях

Укрінформ
Виконувач обов’язків головного тренера полтавської «Ворскли» Сергій Долганський прокоментував поразку (1:2) у фіналі Кубка України з футболу проти донецького «Шахтаря».

Як повідомляє УАФ, наставник зазначив, що у цій грів усе вирішили ігрові моменти, передає Укрінформ.

«У нас не було результатів, це тиснуло на гравців, але психологічної кризи точно не було. Є відповідальність за результат, а його не було. А на такі ігри, як фінал Кубку України, навіть не потрібно налаштовувати футболістів. Люди грають заради цього.

Нам не вистачило концентрації в дрібницях. Усе вирішили ігрові моменти. За рахунку 0:0 могли забити м'яч, гра могла скластися інакше. Також недопрацювали в моментах, коли пропускали. Зараз уже немає сенсу аналізувати, як ми грали. Є результат. Це фінал.

У мене великі спогади, пов’язані з Рівним. Я починав тут грати у футбол, робив перші кроки. Починаючи свою тренерську діяльність, я тут граю у фіналі. Тож мої емоції зашкалювали.

Попереду - дві гри чемпіонату України, потрібно вирішити завдання збереження прописки у Прем’єр-лізі. У нас є певні напрацювання на майбутнє, але спочатку треба вирішити питання сьогодення», - сказав Сергій Долганський.

Читайте також: Пушич: Травма Судакова не дуже серйозна

Як повідомляв Укрінформ, це був перший фінал Кубка України з початку повномасштабної війни. Поєдинок отримав символічну назву «Матч вдячності» на знак подяки до українських військових.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-