Зеленський провів Ставку у Харкові

Зеленський провів Ставку у Харкові

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів у Харкові засідання Ставки Верховного головнокомандувача.

Про це він повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Ставка. Сьогодні – у Харкові. Заслухав розгорнуту доповідь Головкома Олександра Сирського, командувачів ОСУВ «Хортиця» Юрія Содоля та ОТУ «Харків» Михайла Драпатого. Оперативна обстановка, завдання та потреби кожної залученої бригади, кожного підрозділу, зокрема на Харківщині, в районах Вовчанська та Липців», - йдеться у повідомленні.

Також учасники детально проаналізували перспективи бойової ситуації, загрози протягом найближчих днів і тижнів та українські можливості протидіяти російським наступальним планам, зауважив Зеленський.

Як підкреслив Президент, на сьогодні ситуація на Харківщині загалом контрольована, українські воїни завдають російським загарбникам відчутних втрат.

Читайте також: Війська РФ просунулися не більш як на 8 кілометрів на півночі Харківщини - ISW

"Але напрямок залишається вкрай складним - посилюємо наші підрозділи", - повідомив глава держави.

Крім того, на Ставці керівники Головного управління розвідки Міністерства оборони та Служби зовнішньої розвідки доповіли щодо намірів росіян, а керівник Служби безпеки України - щодо контрдиверсійних заходів.

"Визначено план подальших дій - і для обласної влади Харківщини, і для всіх структур, які відповідають за безпеку в регіоні", - зазначив Зеленський.

Він також заслухав "доповіді керівників обласної влади з інших прикордонних та прифронтових регіонів: поточна ситуація, основні ризики, ключові потреби. Дав відповідні доручення".

Як повідомляв Укрінформ, у Генеральному штабі Збройних сил України заявляють, що з початку поточної доби українські підрозділи продовжують виконання бойових завдань в межах міської забудови Вовчанська в північній частині міста, тримають ворога під вогневим контролем. Плани росіян максимально вклинитись у глибину міської забудови Вовчанська і там закріпитися зірвані.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-