На Львівщині внаслідок вибуху невідомого предмета двоє людей загинули, одна - поранена

На Львівщині внаслідок вибуху невідомого предмета двоє людей загинули, одна - поранена

Укрінформ
В селі Старий Яр Яворівського району 24 квітня стався вибух на території пункту прийому металу. Двоє людей загинули, ще одна жінка перебуває в лікарні у важкому стані.

Про це у Фейсбуці повідомила поліція Львівської області, передає Укрінформ. 

«Поліцейські встановлюють причину вибуху, що відбувся в одному з сіл у Яворівському районі на Львівщині. Внаслідок події загинуло двоє осіб, ще одна жінка отримала тілесні ушкодження і зараз перебуває у лікарні», - йдеться у повідомленні.

Як попередньо встановили правоохоронці, 24 квітня 58-річна мешканка одного з сіл Яворівського району разом зі своїм 54-річним сусідом привезли металеві предмети на пункт прийому металобрухту, розташований у селі Старий Яр.

Під час зважування металу відбувся вибух, внаслідок якого на місці події загинули чоловік, який привіз брухт та власниця пункту прийому – 42-річна місцева жителька. Жінка, яка приїхала з загиблим, отримала чисельні травми і зараз перебуває у лікарні.

Читайте також: При вантаженні боєприпасів загинули двоє військових - ДБР розслідує вибухи в Миколаєві

На місці події працюють слідчі, спеціалісти-вибухотехніки, та спеціалісти-криміналісти поліції Львівщини, а також співробітники Яворівського районного відділу поліції. Правоохоронці проводять огляди, встановлюють обставини події, а також причину вибуху.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст.264 (Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв Укрінформ, у Кропивницькому пошкоджені три автівки, за попередніми даними, це могло статися внаслідок спрацювання вибухового пристрою. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-