Закупівля речей для ЗСУ: у Міноборони розповіли про аукціони на Prozorro

Закупівля речей для ЗСУ: у Міноборони розповіли про аукціони на Prozorro

Укрінформ
Більшість закупівель, які проводить Державний оператор тилу на Prozorro, є конкурентними. Зокрема це 99% закупівель речового майна та 92% паливно-мастильних матеріалів.

Як передає Укрінформ, про це в інтерв’ювиданню Телеграф повідомив заступник міністра оборони Дмитро Кліменков.

«Від самісінького початку роботи ДОТу більшість закупівель оператором на електронному майданчику є конкурентними. Наприклад, зокрема 99% закупівель речового майна чи 92% паливно-мастильних матеріалів це — конкурентні закупівлі. Також ми спостерігаємо, що активна робота з ринком та роз'яснення дають свої результати. Як саме працювати з державними тендерами, як заохоченим компаніям з'являтись на торгах, приймати участь в аукціонах», - зазначив Кліменков.

Читайте також: Агенція Міноборони почала купувати продукти для ЗСУ за новим каталогом

Так, за його словами, на тендерах щодо літніх польових костюмів до запуску ДОТ в середньому брали участь шість компаній, а вже при роботі Агенції в аукціонах змагаються в середньому 15 фірм-виробників.

Як повідомляв Укрінформ, Державний оператор тилу закупив військові зимові берці “талан” товариства “Таланлегпром” на 5% дешевше, ніж під час всіх попередніх закупівель даного товару для Збройних сил України. Загальна економія на цій закупівлі становила понад 46 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-