У звільнені від росіян населені пункти Луганщини привезли продукти та смаколики до Великодня

У звільнені від росіян населені пункти Луганщини привезли продукти та смаколики до Великодня

Укрінформ
До звільнених від російських загарбників населених пунктів Луганської області доставили продуктові набори, хліб і смаколики до Великодня.

Про це у Фейсбуціповідомляє Луганська обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

"Як і всі останні дні, ворог залишається активним на кожній з трьох ділянок фронту. Намагався штурмувати біля Стельмахівки, Греківки, Невського, Білогорівки, у Серебрянському лісі. Сили оборони відбивають цю російську навалу. Під постійним вогнем перебувають наші населені пункти. Крім названих вище, поряд з якими точилися бої, під артилерійські обстріли потрапили Макіївка та Куземівка", - заявив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

"Ураження безпілотниками окупанти намагалися завдати у Невському, Куземівці, Греківці", - зазначив Лисогор.

За його словами, до звільнених населених пунктів протягом четверга загальними зусиллями доставили продуктові набори, хліб, а ще смаколики до Великодня.

Також Лисогор повідомив, що на евакуацію погодилася 69-річна жителька Макіївки. Представники Красноріченської військової адміністрації тримають з нею зв’язок і в разі необхідності нададуть необхідну допомогу.

Як ідеться в повідомленні обладміністрації, на в’їзді до тимчасово захопленого Рубіжного і по всьому місту в чоловіків перевіряють наявність відмітки про військовий облік. Також загарбники знайшли додаткову причину для мобілізації – вручають повістки тим, в кого відсутня строкова служба.

Читайте також: На фронті за добу - 134 зіткнення, найбільше РФ атакувала Авдіївський напрямок

"Більше двох років жителі Новопсковщини скаржаться на відсутність регулярних перевезень громадою. На початку 2024-го окупаційною владою Луганщини, нарешті, було виділено два автобуси, які мали, на її думку, забезпечити транспортне сполучення між багатьма населеними пунктами. Відтоді минуло чотири місяці, а ці автобуси на маршрут так і не вийшли", - зазначили в ОДА.

Як повідомляв Укрінформ, На тимчасово захопленій території Луганщини росіяни погрожують не віддавати батькам немовлят з пологових будинків за відсутності російських документів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-