Зеленський у Харкові нагородив воїнів 92-ї штурмової бригади

Зеленський у Харкові нагородив воїнів 92-ї штурмової бригади

Фото, відео
Укрінформ
У Харкові Президент України Володимир Зеленський зустрівся з бійцями 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка та відзначив їх державними нагородами.

Як передає Укрінформ, про це ідеться в повідомленні на сайті глави держави.

“Хрест бойових заслуг” одержав молодший лейтенант Денис Пилипчук. Торік він успішно організував наступ і керував штурмовою групою поблизу села Берхівка Донецької області.

Пилипчук особисто завдав ураження по пунктах управління, місцях скупчення озброєння та військової техніки російських загарбників. У лютому цьогоріч група під його командуванням знищила дві ворожі БМП та 12 загарбників поблизу Синьківки Харківської області.

Двоє воїнів отримали ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, п’ятеро – ордени “За мужність” ІІІ ступеня.

Читайте також: Зеленський провів Ставку у Харкові

“Хочу попросити, щоб ви переказали своїм побратимам із 92-ї бригади вдячність. Ви не пропустили ворога, ви – міцні воїни. Також вдячний іншим воїнам-харків’янам, які воюють в інших бригадах, за те, що вони боронять Україну. Сьогодні ми тут, на такому важливому напрямку. Дякую вам, бережіть себе! Бажаю вам міцності, перемоги та здоров’я вашим рідним і близьким”, - наголосив Зеленський.

Глава держави також заслухав доповідь командира бригади Павла Федосенка щодо оперативної ситуації в зоні відповідальності.

Як передає Укрінформ, Зеленський у Харкові відвідав у госпіталі поранених захисників.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-