Політтехнолога Володимира Петрова затримали у справі студентки Бурейко

Працівники військової прокуратури затримали політтехнолога Володимира Петрова у справі студентки Наталії Бурейко, яка звинуватила у сексуальних домаганнях високопосадовця Нацполіції.

Про це у коментарі Укрінформу повідомило джерело у Головній військовій прокуратурі.

"Затримали політтехнолога Володимира Петрова. Зараз проводимо слідчі дії у його помешканні", - сказав співрозмовник.

Він уточнив, що політтехнологу інкримінують порушення ст. 383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину), ст.162 (порушення недоторканості житла), ст. 182 (порушення  недоторканності приватного життя) і ст.343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) ККУ.

За словами джерела, політтехнолог Петров був організатором інформаційної кампанії, спрямованої проти заступника начальника відділу Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченка.

Наразі студентка КПІ Наталія Бурейко перебуває у безпечному місці і її життю нічого не загрожує, повідомив співрозмовник агентства.

Раніше декан хіміко-технологічного факультету Київського політехнічного інституту написав заяву у поліцію про зникнення студентки Бурейко.

8 листопада студентка КПІ Наталія Бурейко перепросила та видалила попередні дописи зі звинуваченнями на адресу співробітника Нацполіції Олександра Варченка у домаганнях.

При цьому студентка попросила припинити журналістів непокоїти її та родину Варченка і додала, що "подальших коментарів не буде".

Читайте також: Поліція отримала заяву про зникнення студентки Бурейко, яка влаштувала секс-скандал

У Нацполіції 8 листопада заявили, що правоохоронці розпочали перевірку щодо звинувачень Варченка у домаганнях до студентки.

7 листопада Бурейко повідомила у Facebook, що Олександр Варченко нібито домагався її. Посадовець є чоловіком першого заступника директора Державного бюро розслідувань Ольги Варченко. Сам Олександр Варченко відкинув звинувачення студентки.

Володимир Петров  - політтехнолог і телеведучий. На даний час він веде шоу "Ісландія".