Насильство породжує насильство: Емоційна промова Меріл Стріп на

Насильство породжує насильство: Емоційна промова Меріл Стріп на "Золотому глобусі"

Укрінформ
Актриса Меріл Стріп, яка отримала почесний «Золотий глобус» Сесіля Б. Де Мілля за внесок у кіномистецтво, виступила з емоційною промовою.

Зокрема, об'єктом критики Меріл Стріп став Дональд Трамп, який під час своєї виборчої кампанії спародіював журналіста з обмеженими фізичними можливостями.

"Був один виступ цього року, який вразив мене і влучив у самісіньке серце. Не тому, що був гарним, — нічого гарного там не було. Але він був ефективним і зробив свою справу. Це був той момент, коли людина, що претендує на найповажнішу посаду в нашій країні, передражнювала репортера з інвалідністю — тобто того, хто поступається їй у посаді та можливості відповісти", - сказала актриса.

За її словами, неповага породжує неповагу, насильство призводить до нового насильства: "Коли впливові світу цього використовують свою владу, щоб залякувати інших, програємо ми всі".

Обраний президент США Дональд Трамп уже відреагував на критику в коментарі The New York Times, нагадавши, що Стріп є прихильницею Хілларі Клінтон. А у своєму Твіттері назвав зірку "найбільш переоціненою актрисою Голлівуду".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-