Трамп приховує інформацію про свої фінансові зв'язки з РФ - Білий дім

Трамп приховує інформацію про свої фінансові зв'язки з РФ - Білий дім

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп приховує інформацію про свої фінансові зв'язки з Росією, а також зв'язки своєї сім'ї.

Про це заявив на брифінгу прес-секретар Білого дому Джош Ернест, передає Reuters.

"Є достатньо свідчень, які вони (Дональд Трамп і його сім'я, - ред.) можуть зібрати, щоб спростувати звинувачення як безпідставні. Але вони цього не роблять", - сказав Ернст.

Він зазначив, що така секретність тільки "сіє сумніви в суспільстві".

На прес-конференції 11 січня Трамп, відповідаючи на питання про публікацію доповіді про "російській компромат" на нього, заявив: "У мене немає ніяких справ з Росією. Я не брав кредитів, у мене немає ділових зв'язків з Росією".

Нагадаємо: напередодні CNN повідомив, що в додатку на двох сторінках до доповіді розвідки США про "втручання" Росії в процес виборів президента спецслужба також представила засекречені документи, згідно з яким у російських спецслужб є компромат на Трампа. Він включає як особисті дані, так і фінансову документацію.

Крім того, видання Buzzfeed опублікувало 35-сторінкову доповідь із нібито зібраних російськими спецслужбами компроматом на обраного президента США. Трамп назвав доповідь фейковою, а публікацію - "політичним полюванням на відьом".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-