Хакери атакують комп'ютери уряду ФРН до 20 разів на день

Хакери атакують комп'ютери уряду ФРН до 20 разів на день

Укрінформ
Хакери атакують комп'ютери німецького уряду в середньому 20 разів на день.

Про це у п'ятницю пише Bild.

"Федеральний уряд реєструє близько 20 висококваліфікованих хакерських атак на свої комп'ютери на день", - інформує таблоїд.

При цьому щонайменше одна така спроба на тиждень виходить, судячи з усього, з боку спецслужб.

До того ж, як зазначає видання, з'являється дедалі більше вказівок на те, що "співробітники російських шпигунських служб" намагаються вербувати німецьких депутатів. Таку відповідь отримали на свій запит депутати бундестагу від фракції "Лівих". Сам німецький парламент зазнав найбільшої у своїй історії атаки навесні 2015 року, після чого довелося повністю замінити IT-інфраструктуру, що коштувало 1,4 млн євро.

Бундесвер у свою чергу ставав об'єктом хакерських атак "мільйони разів". У 2016 році Міноброни Німеччини зафіксувало за неповною статистикою понад 47 мільйонів спроб зламати його сервери, з яких 9 мільйонів оцінюються як такі, що "мають високий ступінь небезпеки" (це на півмільйона більше, ніж у попередньому році).

Як раніше повідомляв Укрінформ, німецька контррозвідка вважає, що кібератаку на комп'ютер Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) в грудні минулого року здійснили російські хакери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-