Команда Трампа майже завершила роботу над заміною Obamacare - Пенс

Команда Трампа майже завершила роботу над заміною Obamacare - Пенс

Укрінформ
Обраний віце-президент США Майк Пенс заявив, що республіканці вже дуже близькі до створення нової програми замість Obamacare, яка забезпечує доступне медичне страхування для майже двох десятків мільйонів американців.

Про це він заявив у середу в інтерв'ю телеканалу CNN.

"Ми підійшли дуже близько. Ми очікуємо, що будемо мати цей план у перші ж дні роботи адміністрації", - констатував обраний віце-президент США.

Він озвучив свій коментар після того, як Дональд Трамп у суботу висловився в інтерв'ю The Washington Post, що його план заміни медстрахування "сформульований майже до фінальних штрихів".

При цьому Пенс спробував уточнити обіцянку Трампа щодо "страхування для всіх", яка розхвилювала республіканців у Конгресі, і вони побоюються, що Трамп забагато обіцяє в цьому питанні. Обраний віце-президент сказав, що він розглядає таку обіцянку Трампа як спосіб, який "робить страхування доступним для всіх".

Нагадаємо: скасування Obamacare – одне з основних передвиборних гасел Дональда Трампа. На його переконання, реформа призвела до виникнення монополій страхових компаній в окремих штатах та вже не є доступною для людей за прийнятною ціною.

Як повідомляв Укрінформ, скасування реформи охорони здоров'я і захисту пацієнтів Obamacare залишить без медичної страховки 18 млн жителів країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-