Чернігівщина отримала 10 пікапів зі Starlink для захисту критичної інфраструктури

Чернігівщина отримала 10 пікапів зі Starlink для захисту критичної інфраструктури

Фото
Укрінформ
До Чернігівської області надійшло 10 пікапів, забезпечених системою Starlink та укомплектованих прожекторами, які стануть на захист критичної інфраструктури.

Про це у Фейсбуці написав начальник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус, передає Укрінформ.

"10 укомплектованих старлінками, прожекторами та іншим пікапів найближчим часом стануть на захист критичної інфраструктури Чернігівщини", – йдеться у повідомленні.

За словами Чауса, потужна підтримка надійшла до області за сприяння Фундації допомоги захисникам України, з якою налагодила партнерство Чернігівська районна державна адміністрація.

Читайте також: Чернігівщина підготувалася до зими на 99% - Чаус

"Мав нагоду особисто подякувати очільниці фонду Лесі Рудь, представникам міжнародних партнерських організацій, а також головному меценату фонду Сергію Григоровичу. Сергій – розробник всесвітньо відомих комп'ютерних ігор, бізнесмен, засновник компанії GSC Game World. На сьогодні він вже передав через Фундацію "Lesia UA" допомоги військовим і цивільним на понад 17 млн дол.", – додав керівник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, за минулий тиждень Росія 39 разів обстріляла прикордоння Чернігівщини, під вогнем опинилися 17 населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-