Росіяни запустили ІПСО про нібито втрати Сил оборони під Селидовим - Тарнавський

Росіяни запустили ІПСО про нібито втрати Сил оборони під Селидовим - Тарнавський

Укрінформ
Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський заявив, що російські пропагандисти запустили дезінформаційну кампанію про нібито втрати Сил оборони України під Селидовим у Донецькій області.

Як передає Укрінформ, про це Тарнавський написав у Телеграмі.

"Російські пропагандисти запустили дезінформаційну кампанію про нібито втрати Сил оборони України під Селидовим на Донеччині. Це російська ІПСО", - зазначив Тарнавський.

За його словами, так противник відволікає увагу від своїх щоденних колосальних втрат на Таврійському напрямку. Вони лише за добу 12 лютого склали 645 осіб, а за попередній тиждень (з 5-го до 11 лютого) - 2947 осіб.

"Щодо обстрілів московитами Покровського району Донецької області, то приблизно о 10:40 ранку 13 лютого 2024 року російські війська вдарили з РСЗВ “Ураган” по смт Цукурине Покровського району. Співробітники ДСНС обстежили місцевість та встановили, що внаслідок обстрілу пошкоджено 2 багатоквартирних двоповерхових житлових будинки по вул. Світла та легковий автомобіль. Постраждалих та загиблих немає", - підкреслив Тарнавський.

Читайте також: На Таврійському напрямку зростає інтенсивність боїв - Тарнавський

Він закликав довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Як повідомлялось, зранку російські Телеграм-канали почали розповсюджувати "інформацію" про "удар по полігону в Селидовому", де нібито "були тисячі військових ЗСУ".

Фото: ВВС Україна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-