У районі Очеретиного ворог застосовує хімічну зброю - Сили оборони

У районі Очеретиного ворог застосовує хімічну зброю - Сили оборони

Укрінформ
У районі населеного пункту Очеретине Донецької області ситуація складна, ворог намагається закріпитися в південній частині селища та застосовує боєприпаси з хімічними отруйними речовинами.

Водночас переважна частина селища контролюється Силами оборони, передає Укрінформ із посиланням на повідомлення речника ОСУВ «Хортиця» Назара Волошина Телеграмі.

«Ситуація в районі населеного пункту Очеретине Донецької області складна: в прагненні захопити населений пункт противник застосовує проти наших підрозділів весь наявний арсенал озброєння, в тому числі й хімічні отруйні речовини, намагається закріпитися в південній частині Очеретиного», – повідомив Волошин.

Читайте також: Через удар по телевежі у Харкові та прилеглих населених пунктах немає цифрового ТБ

За його даними, на даний час переважну частину селища контролюють Сили оборони, південна частина населеного пункту перебуває під вогневим контролем нашої артилерії, вживаються вичерпні заходи, спрямовані на вибиття противника з південної частини Очеретиного та стабілізацію ситуації на цьому напрямку.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російської армії в Україні з 24 лютого 2022 року по 23 квітня 2024 року становлять близько 461 060 осіб, зокрема за останню добу – ще 800.

Раніше Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові змогли стабілізувати ситуацію на фронті. Однак імовірно, РФ готує новий наступ у найближчій перспективі.

Фото ілюстративні

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-