На Луганщині ворог посилив мінометні обстріли уздовж лінії зіткнення - Лисогор

На Луганщині ворог посилив мінометні обстріли уздовж лінії зіткнення - Лисогор

Укрінформ
У Луганській області уздовж лінії бойового зіткнення російськи загарбники посилили мінометні обстріли та активно застосовували іншу артилерію.

Як передає Укрінформ, про це голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Телеграмі.

«Уздовж лінії бойового зіткнення ворог посилив мінометні обстріли. За учора лише поблизу Макіївки, Греківки, Стельмахівки та Куземівки росіяни 39 разів відкривали вогонь з цього виду озброєння. Також вони активно застосовували артилерію – цілили в бік Невського, Макіївки, Стельмахівки. Безпілотники противника були зафіксовані у Куземівці та Невському», - написав очільник області.

Він зазначив, що по Білогорівці та території Серебрянського лісу було завдано авіаційних ударів.

Атаки противника відбиті від Стельмахівки, Греківки, у Білогорівці та Серебрянському лісництві.

За словами Лисогора, безпекова ситуація непроста, але навіть минулої доби представники Красноріченської громади побували в Невському, де роздали місцевим жителям продуктові набори, засоби гігієни, питну воду.

Читайте також: Росіяни на Луганщині намагалися просунутися в бік Невського, працювала авіація - Лисогор

«Регулярно привозимо необхідне і збираємо потреби на майбутнє», - зауважив керівник ОВА, говорячи про деокуповану територію.

Також упродовж минулого тижня поліцейськими Луганщини було зафіксовано пошкодження і руйнування сімох домоволодінь в Новолюбівці та ще одного – у Невському. Це наслідки цьогорічних російських обстрілів, додав Лисогор.

Як повідомлялося, у четвер, 25 квітня, російські війська спрямували на Невське та Куземівку Луганської області більш як 20 безпілотників, з артилерії били по Стельмахівці та Макіївці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-