Генерал Годжес вважає безглуздою ідею заморожування війни Росії проти України

Генерал Годжес вважає безглуздою ідею заморожування війни Росії проти України

Укрінформ
Екскомандувач Сухопутних сил США у Європі генерал-лейтенант Бен Годжес вважає безглуздою ідею про те, що можливо заморозити війну Росії проти України і що це призведе до хорошого результату.

Як повідомляє Укрінформ, про це він заявив в інтервʼю РБК-Україна.

«Той, хто каже, що війна повинна бути заморожена, той ніколи не дивився на карту. Я маю на увазі, що вони не розуміють значення Криму, Чорного моря, а також ніколи не читали жодної книги з історії, тому що Росія ніколи не буде дотримуватися будь-якої укладеної угоди», – сказав він.

На думку Годжеса, ідея про те, що можливо заморозити цей конфлікт і що це приведе до хорошого мирного результату, є безглуздою.

«Хто розуміється на географії та історії, знає, що цього не станеться. Тому я сподіваюся, що ми припинимо безглузді розмови про «заморожування конфлікту». Все до чого це призведе – на деякий час відкладе наступний крок Росії», – застеріг екскомандувач сил США.

Він відзначив, що українці мають вирішувати своє майбутнє, висловивши сподівання, що Захід продовжить підтримувати Україну.

«Я розмовляв з друзями з Румунії, країн Балтії та Фінляндії. Ніхто не хоче, щоб був заморожений конфлікт», – додав Годжес.

Читайте також: Глави МЗС Польщі та Німеччини прокоментували ймовірність передачі Україні ракет Taurus

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський заявив, що у Росії спостерігається певний дефіцит озброєння, тому пауза у війні піде тільки на користь агресору. Зеленський також певен, що в разі замороження конфлікту у майбутньому доведеться воювати нинішнім дітям.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-