РФ запускала по Україні «Шахеди»

РФ запускала по Україні «Шахеди»

Оновлюється
Укрінформ
У суботу ввечері зафіксовано рух ворожих дронів-камікадзе, в Україні оголошували повітряну тривогу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють Повітряні Сили ЗСУ у Телеграмі.

«БпЛА типу "Shahed" в Херсонській області, курс північно-західний! БпЛА типу "Shahed" в Сумській області, курс західний / південно-західний!», - йдеться у повідомленні.

«БпЛА в західній частині Сумщини, курсом на Чернігівщину. БпЛА в східній частині Миколаївщини, курс західний», - повідомили Повітряні Сили о 23:36.

«БпЛА на межі Сумської та Чернігівської області, постійно змінює курс. Декілька БпЛА в Буринському районі Сумської області, курс південно-західний. БпЛА на межі Миколаївської та Кіровоградської областей, курс північний. БпЛА в Очаківському районі Миколаївської області, курс північно-західний. БпЛА з Херсонщини, курсом на Миколаївщину», - йдеться у повідомленні за 00:12.

В 00:17 Повітряні Сили повідомили про ракетну небезпека в Одеській області.

«Активність ворожої тактичної авіації на північно-східному напрямку», - йдеться у повідомленні за 00:41.

«Декілька БпЛА в Сумській області, курсом на Чернігівщину. БпЛА з Миколаївської області, через Кіровоградську область, курс північно-західний», - повідомили Повітряні Сили в 00:44.

00:51 - група БпЛА з Херсонщини в напрямку Нікополя Дніпропетровської області.

«БпЛА з Кіровоградської області, курсом на Вінниччину. Декілька груп БпЛА з Сумської області, через південну частину Чернігівщини, курс південно-західний. БпЛА в районі Нікополя Дніпропетровської області, курс північний», - йдеться у повідомленні за 01:03.

Читайте також: У Харкові пролунали вибухи

«БпЛА на межі Чернігівської та Сумської областей, курс західний. БпЛА в районі Канева Черкаської області, курс південно-західний. БпЛА в північній частині Сумської області, курс західний. БпЛА В північній та східній частинах Вінницької області, курс північно-західний. БпЛА в районі Нікополя Дніпропетровської області, постійно змінюють курс», - йдеться у повідомленні за 01:41.

02:03 - БпЛА з Херсонщини курсом на Миколаївщину.

02:14 - БпЛА з Чорного моря в напрямку Ізмаїльського району Одеської області.

«БпЛА в південній частині Одеської області, курс північний. БпЛА в північній частині Миколаївської області, курс північно-західний. БпЛА в центральній та східній частині Чернігівської області, курс західний/південно-західний. БпЛА на межі Київської та Черкаської областей, курс західний», - йдеться у повідомленні за 02:37.

03:02 - БпЛА з Чорного моря в напрямку Чорноморська Одеської області.

03:11 - Ракетна небезпека для східних областей.

Читайте також: Над Криворізьким районом українські військові збили ракету

«БпЛА в центральній частині Чернігівської області, курс західний/південно-західний. БпЛА на межі Вінницької та Кіровоградської області, курс західний. БпЛА в південній частині Одеської області, курс північний», - йдеться у повідомленні за 03:20.

«БпЛА в центральній частині Чернігівської області, курс західний/південно-західний. БпЛА в південній частині Вінницької області, курс західний. БпЛА на межі Херсонської та Миколаївської областей, курс західний», - йдеться у повідомленні за 03:55.

05:15 - БпЛА з Чорного моря в напрямку Чорноморська Одеської області.

Як повідомляв Укрінформ, у Харкові під час повітряної тривоги пролунали вибухи.

Фото: 126 окрема бригада територіальної оборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-