На фронті за добу - 192 зіткнення, найбільше атак на Покровському і Курахівському напрямках

На фронті за добу - 192 зіткнення, найбільше атак на Покровському і Курахівському напрямках

Дані Генштабу
Укрінформ
На фронті минулої доби, 25 жовтня, сталися 192 бойові зіткнення Сил оборони України з російською армією, найбільша активність ворога фіксувалася на Покровському і Курахівському напрямках.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши оперативну інформацію станом на 08:00 суботи, 26 жовтня.

Вчора росіяни завдали по позиціях українських підрозділів і населених пунктах чотири ракетні удари із застосуванням восьми ракет, а також 91 авіаудар, скинули 139 КАБів.

Крім цього, загарбники здійснили понад 4300 обстрілів, із них 142 - з реактивних систем залпового вогню.

Армія РФ завдавала авіаударів, зокрема в районах населених пунктів Бобилівка, Висока Яруга, Гоптівка, Козача Лопань, Кудіївка, Сіверськ, Званівка, Рай-Олександрівка, Часів Яр, Торецьк, Дружба, Щербинівка, Донецьке, Катеринівка, Суха Балка, Курахове, Антонівка та Козачі Лагері.

Читайте також: Прикордонники знищили дронами пункт управління і два склади росіян на Краматорському напрямку

Вчора авіація, ракетні війська та артилерія Сил оборони завдали 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських військ, один удар по артилерійських системах.

На Харківському напрямку сталися чотири ворожі атаки в районі Вовчанська.

На Куп’янському напрямку за добу сталися 17 штурмів росіянами позицій Сил оборони біля Голубівки, Степової Новоселівки та Вишневого.

На Лиманському напрямку війська РФ атакували 24 рази, намагались просунутись уперед неподалік шести різних населених пунктів. Основні зусилля ворог докладав у районах Греківки, Тернів, Торського та в Серебрянському лісі.

На Сіверському напрямку загарбники шість разів намагалися просунутися в районах Івано-Дар’ївки та Виїмки, на цей час всі атаки відбиті, ворог успіху не мав.

На Краматорському напрямку росіяни атакували один раз в районі Часового Яру.

На Торецькому напрямку російська армія, за підтримки авіації, здійснила три атаки в районі Торецька.

На Покровському напрямку українські захисники зупинили 46 штурмових і наступальних дій армії РФ поблизу Лисівки, Селидового та Миролюбівки.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 41 атаку поблизу Гострого, Катеринівки та Новодмитрівки.

На Времівському напрямку російські загарбники здійснили 22 штурми позицій Сил оборони в районах Богоявленки та Новоукраїнки.

На Оріхівському напрямку армія РФ штурмових дій не проводила, обстрілює населені пункти із застосуванням всіх наявних типів озброєння та завдає авіаційних ударів.

На Придніпровському напрямку російські загарбники атакували позиції Сил оборони тричі. Отримали жорстку відсіч, зазнали втрат.

На Волинському і Поліському напрямках ознаки формування наступальних угруповань ворога не виявлені.

Читайте також: На Куп’янському напрямку прикордонники знищили «Рапіру», БМП і п’ять автомобілів ворога

На кордоні із Сумською та Чернігівською областями російські війська з території РФ активно застосовують керовані авіабомби та ударні безпілотники по районах українських населених пунктів, здійснюють артилерійські обстріли.

У Курській області РФ, де триває операція українських військ, за добу росіяни завдали 35 авіаційних ударів, використавши при цьому 47 керованих авіабомб.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 26 жовтня 2024 року становлятьблизько 687 тисяч 600 осіб, з них ще 1690 осіб - за минулу добу.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-