На конкурс сценаріїв «Своє кіно» подали більше 250 робіт

На конкурс сценаріїв «Своє кіно» подали більше 250 робіт

Укрінформ
На конкурс сценаріїв та сценарних заявок «Своє кіно» подали понад 250 робіт.

Про це Укрінформу повідомили в оргкомітеті конкурсу.

«До конкурсу надходять сценарії та сценарні заявки з різних куточків України: Київ, Дніпро, Запоріжжя, Нікополь, Херсон, Харків, Полтава, Краматорськ, Донецьк, Рівне, Хмельницький, Івано-Франківськ, Ужгород. Більше 250 конкурсних робіт вже подано на розгляд короткого журі. У кожного з учасників є можливість отримати авторський гонорар (10 000 грн), а головне – можливість екранізації свого сценарію. Двадцять кращих сценаріїв будуть екранізовані та показані у кінотеатрах та на телеканалах країни!» - зазначили в оргкомітеті.

Перший етап конкурсу добігає кінця, усі бажаючі можуть подати свої роботи до 22 січня. Оголошення результатів конкурсу відбудеться наприкінці лютого 2017 року.

Як наголошують організатори конкурсу, сценарій або сценарна заявка має розповідати історію, зрозумілу та цікаву для широкої глядацької аудиторії, драматургічно завершену, життєствердну, надихаючу. Пріоритетом є історії успіху у будь-яких сферах та на будь-яких рівнях. З детальною інформацією про умови конкурсу можна ознайомитися тут.  

Основними темами конкурсу є: «Майбутнє творять люди», «Партнерство заради майбутнього», «Ініціативи заради майбутнього».

«Конкурс «Своє кіно» - це перший етап комплексного проекту «Дивись українське - твори своє майбутнє!». Ми шукаємо цікаві кінематографічні ідеї творчих людей, які зможуть збагатити кіно і усвідомлюють свою життєву позицію більш широко. За останні 100 років людство не винайшло більш цікавого способу донести до людей повідомлення краще, ніж кіно. Саме кіно в доступній для широкої аудиторії формі в змозі передати необхідний імпульс, меседж, органічно увійти в серце і розум людини. Проект покликаний допомогти поширити діалог в суспільстві про майбутнє, про те, яким ми його хочемо бачити, і які дії необхідно зробити, щоб воно стало кращим», - розповідає експерт з комунікацій, продюсер, ініціатор проекту «Дивись українське - твори своє майбутнє!» Андрій Різоль.

Проект «Дивись українське - твори своє майбутнє!» реалізується на благодійних засадах. Генеральний партнер і меценат проекту - благодійний фонд Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього». Проект здійснюється за сприяння Державного агентства України з питань кіно, партнерської підтримки «Райффайзен банку Аваль», компанії «BakerTilly Україна». Ініціатори і розробники проекту - компанія «Вавілон» та Асоціація «Сприяння розвитку кінематографа в Україні - Дивись українське!».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-