Хор імені Верьовки готовий провести концертний тур у США

Хор імені Верьовки готовий провести концертний тур у США

Фото
Укрінформ
Національний заслужений академічний народний хор України ім. Г. Верьовки готовий провести концертний тур у США.

Про це розповів керівник хору Ігор Курилів на пресконференції в Укрінформі, коментуючи виступ колективу у Кеннеді-центрі Вашингтону у рамках міжнародного благодійного туру «Ми українці».

«Це був одноразовий концерт у прекрасному залі Кеннеді Центру. Зал був переповнений, атмосфера на концерті була приголомшлива, люди слухали наші пісні буквально стоячи. Після закінчення чергового номера зал вставав і аплодував нашим артистам. Нам говорили, що шкода, що до нас не приїжджають такі великі колективи. Хор Верьовки готовий провести концертний тур Америкою, щоб американці познайомилися з автентичним українським музичним матеріалом», - сказав він.

Своєю чергою організатор міжнародного туру хору Верьовки Юлія Гершун додала, що виступ хору ім. Верьовки у Вашингтоні був подякою американському народові за підтримку України у вирішальний час.

Також проєкт є благодійним, його завдання - залучити допомогу на відновлення соціальної інфраструктури для дітей-сиріт, реабілітацію військових та систем розмінування в деокупованих регіонах.

За словами Гершун, у відповідь до України з гастролями приїде американський військовий оркестр.

«До України приїде американський військовий оркестр. Ми раді їх зустріти. Я сподіваюся, на День незалежності Америки ми побачимо американський колектив у нас. Така співпраця робить культурний міст між Америкою і Україною», - зазначила вона.

Читайте також: Хор Верьовки виступив для мешканців Бородянки

Як повідомляв Укрінформ у рамках міжнародного благодійного туру «Ми українці» 28 березня у Кеннеді-центрі м. Вашингтон пройшов концерт хору ім. Г. Верьовки за участі зірок Євробачення та культурних діячів Голлівуду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-