Тернопільщина зібрала для бібліотек Чорнобаївської громади понад 1200 книг

Тернопільщина зібрала для бібліотек Чорнобаївської громади понад 1200 книг

Фото
Укрінформ
Заклади культури та освіти Тернопільської області зібрали для бібліотек Чорнобаївської громади на Херсонщині понад 1200 книжок різної тематики.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У рамках проєкту «Вільні читають українською!», який ініційований з нагоди 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка, ми збирали книги для прифронтових регіонів, де бібліотеки постраждали внаслідок російської агресії. Долучилися до проєкту бібліотеки області та їх читачі, заклади культури та освіти, музеї. За місяць нам вдалося зібрати понад 1200 книг. Це різножанрова література, дуже багато книг для дітей. Ми їх передамо для Чорнобаївської громади», - розповіла методистка науково-методичного відділу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки Ірина Врублевська.

Жителі Тернопільщини надалі можуть приносити у бібліотеки області книги для жителів прифронтових регіонів, адже область регулярно передає таку допомогу громадам, які її потребують, додала вона.

Читайте також: У МКІП презентували концепцію проєкту Національної електронної бібліотеки

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня Херсонщина отримала для своїх бібліотек в укриттях ще майже 1700 книжок з усієї України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-