Вийшов трейлер нового фільму «Пригоди Паддінгтона»

Вийшов трейлер нового фільму «Пригоди Паддінгтона»

Відео
Укрінформ
У середу, 12 червня, вийшов офіційний трейлер сімейного комедійного фільму «Пригоди Паддінгтона у Перу» кінокомпанії Studio Canal.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Guardian.

Сюжет «Паддінгтона у Перу», який має вийти у кінопрокат 6 листопада, присвячений на подорожі ведмедика разом із родиною Браун до Південної Америки, щоб відвідати тітку Люсі. Проте після його прибуття черниця, яка грає на гітарі, і яка керує домом для ведмедів-пенсіонерів, повідомляє йому, що Люсі зникла під час наукової місії».

Акторка Олівія Колман грає черницю, а голлівудська зірка Антоніо Бандерас приєднується до вже третього фільму франшизи в ролі хитрого моряка, який допомагає їм у пошуках тітки Люсі.

Бен Вішоу озвучує самого ведмедика Паддінгтона, а Імельда Стонтон - тітку Люсі.

Місце кінорежисера Пола Кінга, який був відповідальний за перші два фільми про пригоди Паддінгтона, займає Дугал Вілсон.

Зазначається, що разом перші два фільми франшизи зібрали понад 500 мільйонів доларів у світовому прокаті та отримали загальні хороші відгуки.

Читайте також: У Голлівуді трейлер комп'ютерно-анімаційного фільму показали з космосу

Королева Єлизавета II знялася разом із Паддінгтоном у короткому відео, знятому до святкування її платинового ювілею у 2022 році.

Як повідомляв Укрінформ, кінокомпанія Disney представила тизер-трейлер анімаційного мультфільму «Моана 2» (Moana 2) із голлівудським актором Двейном Джонсоном у головній ролі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-