Справа Гатчінс: суд відмовив прокуратурі у відновленні справи проти Болдвіна

Справа Гатчінс: суд відмовив прокуратурі у відновленні справи проти Болдвіна

Укрінформ
Суддя окружного суду у штаті Нью-Мексико Мері Марлоу Соммер у п’ятницю, 25 жовтня, відмовила прокуратурі у відновленні справи проти голлівудського актора Алека Болдвіна за звинуваченням у ненавмисному вбивстві кінооператора Галини Гатчінс.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Variety.

Суддя Соммер ухвалила, що прокурор повторює аргументи, які були наведені раніше, і що будь-які нові аргументи повинні були наводитися раніше.

Вона також зазначила, що клопотання прокуратури про перегляд закриття справи проти Болдвіна подано надто пізно.

«Суд дійшов висновку, що обвинувачення не наводить жодних фактичних чи юридичних аргументів, які б виправдовували задоволення клопотання про перегляд (закриття справи – ред.)», - йдеться в ухвалі Соммер.

Провідний прокурор у справі Карі Морріссі вже заявила, що планує подати апеляцію до суду вищої інстанції.

Читайте також: З фільму «Іржа» видалили сцену, під час репетиції якої застрелили Галину Гатчінс

Як повідомляв Укрінформ, під час одного зі знімальних днів «Іржі» 21 жовтня 2021 року бутафорський пістолет з бойовими набоями, який тримав актор, вистрілив, влучивши в режисера Джоела Соузу та Галину Гатчінс. 42-річна жінка не вижила після поранення.

У липні 2024 року суд в американському штаті Нью-Мексико остаточно закрив справу проти голлівудського актора Алека Болдвіна за звинуваченням у ненавмисному вбивстві кінооператора Галини Гатчінс.

Проте у ненавмисному вбивстві Гатчінс журі присяжних у березні цього ж року визнали винною експертку зі зброї Ханну Гутьєррес-Рід.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-