У Брюсселі фотовиставка розповідає про долі переселенців з Донбасу. Фото

У Брюсселі фотовиставка розповідає про долі переселенців з Донбасу. Фото

Укрінформ
У Брюсселі проходить фотовиставка про долі тимчасово переміщених осіб зі сходу України.

Експозиція розміщена просто неба на площі в історичному центрі бельгійської столиці та триватиме до 3 квітня, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

«Фотовиставка розповідає про чутливі особисті історії дванадцятьох тимчасових українських переселенців. Російська агресія на Донбасі і в Криму стала переломним моментом у житті їхніх сімей, примусила залишити рідні домівки та розпочати нове життя у складних умовах. Кожне фото відображає одкровення сили духу, який долає труднощі у надзвичайних умовах», - розповіла одна із організаторів виставки, представник канадської неурядової організації Stabilization Support Services Ольга Іванова.

Посол Великої Британії у Бельгії Елісон Роуз на церемонії відкриття виставки наголосила, що її уряд продовжить надавати підтримку Україні, особливо в гуманітарних питаннях.

«Демонстрація виставки просто в історичному центрі Брюсселя дозволить привернути увагу до України не лише великої кількості бельгійців, але й численних туристів», - також переконана керівник неурядової організації «Міст ЄС-України» Ганна Яворська.

Слід відзначити, що виставка, яка вже демонструвалася у багатьох українських регіонах і містах, організована за підтримки Посольства Великої Британії в Україні, на початку квітня переїде до Лондона. А далі – до інших європейських столиць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-