На Лондонському книжковому ярмарку представили український стенд

На Лондонському книжковому ярмарку представили український стенд

Фото
Укрінформ
На Лондонському книжковому ярмарку, який щороку збирає головних представників британської та світової видавничої сфери, представили український стенд із насиченою програмою дискусій і виступів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України у Великій Британії.

Зауважується, що український стенд був у центрі уваги – його відвідали головні видавці, митці, друкарі та численні представники державних і приватних культурних інституцій.

До присутніх з вітальним словом виступив тимчасовий повірений у справах України Едуард Фесько.

«Під час війни книги стають нашими важливими супутниками, пропонуючи розраду та відчуття зв’язку зі світом за межами зон конфлікту, і що у найтемніші часи саме на сторінках книг ми знаходимо світло надії», – зазначив він.

Посольство висловило щиру вдячність директору Лондонського книжкового ярмарку Гарету Реплі, Британській Раді, а також Українському інституту книги й українським видавцям за їхню неоціненну підтримку в репрезентації України на цьому заході.

Нагадаємо, у лондонському музеї The Foundling Museum відкрилася виставка британського фотографа Поллі Брейден «Leaving Ukraine», присвячена українцям, які були змушені лишити свої домівки через повномасштабне вторгнення РФ.

Фото: Embassy of Ukraine to the UK / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-