У Культурному центрі Бельгії з’явилися українські книжки

У Культурному центрі Бельгії з’явилися українські книжки

Укрінформ
У Культурному центрі Бельгії BOZAR у Брюсселі відкрили книжкову полицю в рамках благодійної акції «Українським дітям — українську книгу».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Бельгії.

Відкриття української полички відбулося за участю Міністра закордонних справ Бельгії пані Аджі Лабіб.

Посольство запросило маленьких українців до BOZAR, аби ознайомитися із творчістю вітчизняних авторів.

«Оскільки ця акція є благодійною, передбачається, що після прочитання книжки тимчасовий володар поверне її до книжкової полички, аби якомога більше читачів могли поринути у світ української літератури», – зауважили у диппредставництві.

Посольство висловило вдячність друзям і партнерам з культурного центру BOZAR за допомогу в організації проєкту «Українським дітям — українську книгу», створеного з метою поширення української літератури за кордоном для маленьких українців, які вимушено виїхали з України внаслідок російської збройної агресії.

Ініціатива реалізована в понад 40 країн світу Державним комітетом телебачення і радіомовлення України спільно з Офісом Президента України, Міністерством культури й інформаційної політики України та Міністерством закордонних справ України.

Нагадаємо, станом на листопад 2023 року проєкту «Українським дітям — українську книгу» було передано понад 800 тисяч книжок.

Фото: Embassy of Ukraine in the Kingdom of Belgium / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-