У Токіо відкрили ресторан, де працюють українські біженці

У Токіо відкрили ресторан, де працюють українські біженці

Фото
Укрінформ
Японсько-українська команда центру «Хімаварі» («Соняшник») відкрила в одному з найатмосферніших районів Токіо – Шібуя – кафе «Кокорогото», у якому працюють молоді українці, що знайшли прихисток в Японії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив посол України в Японії Сергій Корсунський. 

За його словами, ідея закладу полягає в тому, щоб мати місце, де українці можуть зустрічатися, спілкуватися, відпочивати душею і куштувати українські страви.

На відкритті зібралося понад 200 українців, які перед тим мали можливість за підтримки спонсорів відвідати виставу одного з найбільших традиційних японських театрів «Но».

«Тарас Заморський зварив для всіх неймовірно смачний борщ, були голубці, млинці, сало, фаршмак, вареники, салат з буряків – коротко кажучи, все як вдома. Ну і вино, звичайно, українське», – написав пан посол.

Сергій Корсунський додав, що в кафе також проходить виставка малюнків української художниці Зої Скоропаденко, яка дуже добре відома в Японії.

Нагадаємо, у японському місті Беппу префектури Оіта (острів Кюшю) відкрився заклад «Little Ukraine» («Маленька Україна»), у якому працюватимуть евакуйовані українські громадяни.

Фото: Sergiy Korsunsky / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-