Жебрівський сказав, скільки Авдіївка ще отримуватиме воду по годинах

Жебрівський сказав, скільки Авдіївка ще отримуватиме воду по годинах

Укрінформ
Вода в Авдіївку буде подаватися по годинах ще кілька днів, поки триватиме ремонт пошкодженої обстрілом лінії, що постачає електроенергію на Донецьку фільтрувальну станцію.

Про це заявив ефірі телеканалу "112 Україна" голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Вчора після семи вечори був обстріл і була знеструмлена одна з ліній, Донецька фільтрувальна станція відключена. Але вода подається в Авдіївку за годинами. Ще, в принципі, на сьогодні-завтра почасова подача води буде", - прокоментував ситуацію глава Донецької ВЦА.

Він також зазначив, що військово-цивільна адміністрація Авдіївки вже подала заявку в спільний координаційний центр на ремонт пошкоджених електромереж. "Найближчим часом чекаємо, що після восьми ранку вийдемо на ремонт. Наша сторона вже дала дозвіл, чекаємо дозволу з російської сторони, і після цього вийдуть ремонтники. Сподіваюся, здорового глузду вистачить і обстрілювати ремонтників не будуть", - говорить Жебрівський.

Також він зазначив, що Авдіївський коксохімічний завод підключив одну з батарей, і в будинках жителів Авдіївки є тепло.   

Як повідомлялося, в Авдіївці через обстріли бойовиків була перебита одна з двох ліній електропередач і знеструмлена Донецька фільтрувальна станція, що забезпечує водою Авдіївку і довколишні селища. Також у результаті обстрілу житлового сектору Красногорівки в результаті прямого попадання в житловий п'ятиповерховий будинок дістав тяжке поранення чоловік 1950 року народження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-