Геращенко пояснила скорочення черг на пунктах пропуску в АТО

Геращенко пояснила скорочення черг на пунктах пропуску в АТО

Укрінформ
На Донбасі за рахунок зростання числа силовиків, які були підключені до роботи на контрольних пунктах пропуску в'їзду/виїзду (КПВВ), вдалося скоротити час перебування громадян в чергах на лінії розмежування.

Про це увечері в четвер на брифінгу в Краматорську заявила  перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, яка в рамках поїздки у Донецький регіон разом з міністром з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадимом Чернишем відвідала КПВВ “Майорськ”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Напередодні Нового року ми разом з Вадимом Чернишем зверталися до всіх силових структур з проханням, щоб перед святами, коли збільшується потік громадян, які перетинають лінію зіткнення через КПВВ,  було збільшено кількість працівників контрольно-пропускних пунктів. Проблема полягала дуже серйозна в тому, що потрібно було привести у відповідність чисельність фіскалів і представників Служби безпеки України до чисельності прикордонників для того, щоб пришвидшити роботу КПВВ. Це було зроблено, і люди, з якими ми сьогодні спілкувалися, говорили про те, що вони стояли в черзі 1,5 та 2 години. Це дуже багато, але не 4, і не 5 годин», - сказала Геращенко.

Вона зазначила, що необхідно ще збільшити зусилля всіх силових структур, за рахунок чого зросте і кількість робочих місць. Геращенко додала, що можна звернутися до  міжнародних партнерів з проханням допомогти обладнати технічно ще додаткові робочі місця на КПВВ, тому що це завжди вимагає певних фінансових зусиль.

Як повідомляв Укрінформ, перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко, народний депутат Марія Іонова та міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш 12 і 13 січня перебуватимуть на Донбасі. Під час робочої поїздки заплановано проведення моніторингу ефективності використання бюджетних коштів на відновлення інфраструктурних об'єктів.

Фото: Ірина Геращенко, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-