Жебрівський просить ДТЕК не лізти в політику

Жебрівський просить ДТЕК не лізти в політику

Укрінформ
Голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський попередив ДТЕК, його генерального директора Максима Тимченка і головного акціонера Ріната Ахметова про виникнення проблем, якщо бізнес буде втручатися в політику, у створення об'єднаних громад області.

Про це він заявив на брифінгу у Краматорську, відповідаючи на запитання журналіста про процес формування Добропільської громади, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Є ДТЕК, який, на жаль, розпочав влазити в політику. Я попереджав власників ДТЕК – займайтеся господарською діяльністю, не лізте в політику. На жаль, є один з представників ДТЕК, яка чомусь вирішила, що під ДТЕК буде сформована... велика Добропільська громада. Не допущу цього всього, буде те, що на користь людям», - підкреслив глава області.

Він звернувся через журналістів до генерального директора ДТЕК Максима Тимченка і до головного акціонера компанії, бізнесмена Ріната Ахметова з проханням зупинити втручання співробітниці ДТЕК разом з мером Добропілля Андрієм Аксьоновим у створення об'єднаної територіальної громади з адміністративним центром у м.Добропілля.

«І через вас звертаюсь до пана Тимченка  і головного акціонера, якщо їхня співробітниця буде продовжувати втручатися в політику, вони будуть мати великі проблеми. Є розмежування – з політикою, будь ласка, у Верховну Раду, в партію – і вперед займатись політикою, а бізнес в політику не лізе, це ключеве питання. І через те, що сьогодні ДТЕК разом із Аксьоновим розпочали нагинатати людей з приводу єдиного великого Добропілля – цього не буде. Буде мати проблеми Аксьонов, буде мати проблеми ДТЕК», - зазначив Жебрівський. 

Але він підкреслив, що цього не хоче, «тому що це робочі місця і податки». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-