На Донеччині розпочали навчальну практику майбутні офіцери поліції

На Донеччині розпочали навчальну практику майбутні офіцери поліції

Фото
Укрінформ
На Донеччину для проходження місячної навчальної практики прибули 58 курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та Національної академії внутрішніх справ, які готуються стати офіцерами поліції.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління національної поліції України в Донецькій області.

"58 курсантів двох відомчих навчальних закладів – Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та Національної академії внутрішніх справ – протягом місяця проходитимуть навчальну практику в поліції Донеччини", - йдеться у повідомленні.

Зазначають, що ці курсанти – майбутні працівники кримінальної поліції та слідчого підрозділу. Їхня робота - розкриття злочину за найменшими зачіпками, затримання особливо небезпечних зловмисників – вбивць, розбійників, наркоділків, копітке збирання речових доказів та наполегливе документування діяльності правопорушників.

Усі практиканти є мешканцями Донеччини, майже половина – з окупованих територій.

"Їхнє повернення до рідної області та приєднання до лав поліції Донеччини – дуже необхідна та серйозна підмога тим поліцейським, які сьогодні у цілодобовому режимі охороняють спокій громадян прифронтової зони", - наголосили в поліції.

Фото: dn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-