У поліцейському кол-центрі Донеччини приймають звернення з прифронтових міст

У поліцейському кол-центрі Донеччини приймають звернення з прифронтових міст

Укрінформ
У поліцейському кол-центрі Донеччини, розташованому в Маріуполі, з січня 2017 року приймають та обробляють звернення майже з 20 міст області, в тому числі з прифронтових Мар’їнки, Новолуганського, Курахового, Красногорівки, Авдіївки.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Донецькій області.

"Ще 1 січня 2017 року кол-центр обробляв дзвінки мешканців Маріуполя, Краматорська, Слов’янська, Торецька. Сьогодні до серця поліції Донеччини стікаються повідомлення і від мешканців Бахмута, Покровська, Селидового, Новогродівки, Українська, Горняка, Дружківки, Олександрівки, Добропілля, Мирнограда та, що особливо важливо, прифронтових Мар’їнки, Новолуганського, Курахового, Красногорівки, Авдіївки", - йдеться у повідомленні.

Наразі продовжується підключення інших населених пунктів Донеччини та оснащення поліцейських спеціальною технікою, яка допоможе ще швидше реагувати на повідомлення мешканців. Планується, що до кінця місяці в кол-центрі оброблятимуться повідомлення від усіх мешканців підконтрольної Україні території Донеччини.

В поліції також поінформували, що за два тижні нового року на спецлінію 102 звернулися близько 6,7 тис людей, як дорослих, так і дітей, які потребували допомоги поліцейських. Найбільше повідомлень надійшло про крадіжки, тілесні ушкодження, хуліганство, бійки та ДТП. У середньому наряд поліції прибував на місце протягом 10–12 хвилин.

Сучасний кол-центр поліції Донеччини 102, який став частиною Єдиного аналітичного сервісного центру (UASC), був обладнаний в Маріуполі минулого року. Це дозволило приймати та обробляти звернення людей ще швидше, без «зайнятої лінії», та у лічені хвилини спрямовувати наряд поліції на допомогу потребуючим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-