Жебрівський сподівається, що війна на Донбасі скінчиться за рік-півтора

Жебрівський сподівається, що війна на Донбасі скінчиться за рік-півтора

Укрінформ
Керівник Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський сподівається, що війна на сході України завершиться протягом року-півтора, після чого на Донеччину підуть інвестори.

Про це очільник області заявив під час скайп-включення в рамках проекту УКМЦ "Речник мирного життя", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зараз розпочали роботу над створенням чотирьох індустріальних парків: у Лимані, Костянтинівці, Маріуполі та Краматорську. Я так розумію, за рік-півтори ми їх підготуємо. Я переконаний, що за цей час війна закінчиться і бізнес прийде у ці індустріальні парки", - сказав Жебрівський, розповідаючи про наміри демонополізувати економіку донецького краю.

Поруч із цим, голова Донецької ОДА заявив, що побудова нової інфраструктури на Донбасі може коштувати близько $20 млрд: "Це кошти не на відбудову, а на побудову нової інфраструктури. Те, що ми сьогодні відбудовуємо, - це не обов'язково зруйновано війною. Щодо підконтрольних уряду територій Донеччини, то у мене таке враження, що тут десятиліттями нічого не вкладалося".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-