Ціни на нафту зросли на тлі обмеженої пропозиції

Ціни на нафту зросли на тлі обмеженої пропозиції

Укрінформ
Ціни на нафту виросли у вівторок, 27 липня, на тлі обмеженої пропозиції сировини, а також інвестори сподіваються, що розширення кампанії вакцинацій допоможе компенсувати негативний вплив на попит зростання кількості нових випадків COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість вересневих ф'ючерсів на Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $74,81 за барель, що на $0,31 (0,42%) вище за ціну на час закриття попередньої сесії.

Ціна ф'ючерсів на WTI на вересень на електронних торгах нью-йоркської товарної біржі NYMEX виросла на $0,21 (0,29%) - до $72,12 барель. Попередні торги за еталонами завершилися на рівні $74,5 та $71,91 відповідно.

Ціни на нафту виросли незважаючи на попередження Сполучених Штатів про небажаність поїздок до Іспанії та Португалії через складну ситуацію з COVID-19. Крім того, представник Білого дому повідомив, що більш широкі обмеження на поїздки не будуть скасовані через дуже заразний варіант Delta та зростання внутрішніх інфекцій.

Читайте також: Ціна газу на біржі знову перевищила ₴15 тисяч за тисячу кубів

Водночас, Велика Ббританія в понеділок повідомила про найнижчу добову кількість нових випадків COVID-19 із 4 липня, припускаючи, що недавній сплеск інфекцій подолав свій пік.

Аналітики, які відстежують дані про мобільність, як і раніше впевнені в попиті на пальне, розраховуючи на вакцинацію, яка допоможе захиститися від нових суворих обмежень.

Очікується, що світові нафтові ринки залишаться в дефіциті, незважаючи на рішення Організації країн-експортерів нафти та її союзників збільшити видобуток до кінця року.

Аналітики ANZ Research заявили, що «надійні дані про дорожній рух у більшості основних регіонів показують, що зростання інфекцій має мінімальний вплив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-