Стефанчук назвав головні економічні цілі парламенту на 2024 рік

Стефанчук назвав головні економічні цілі парламенту на 2024 рік

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук назвав основні економічні завдання парламенту на 2024 рік, одним із яких є напрацювання компенсаторного механізму.

Про це він сказав у межах форуму «Україна. Рік 2024», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми вже ухвалили три закони, які є вкрай важливі. Вони дають можливість виконати наші зобов'язання перед Світовим банком і залучити до України 1,5 мільярда доларів», - зазначив спікер.

За його словами, зараз ВР працює з парламентами інших країн над напрацюванням правових і законодавчих механізмів щодо компенсаторного механізму.

Читайте також: Шмигаль назвав сім основних завдань України на 2024 рік

«Також ми будемо відштовхуватись від тих економічних завдань, над якими будемо працювати з урядом. Всі вони будуть знаходити підтримку в парламенті», - запевнив Стефанчук.

Як повідомляв Укрінформ, 25 лютого у Києві проходить форум «Україна. Рік 2024». Основні його теми — досягнення українських цілей у війні, розвиток Сил оборони й безпеки, робота оборонно-промислового комплексу, забезпечення економічного зростання та інтеграції України до світових ринків, реалізація Української формули миру, гарантії безпеки для України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-