У Дунайському пароплавстві сформують наглядову раду

У Дунайському пароплавстві сформують наглядову раду

Укрінформ
У ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» буде обрано наглядову раду.

Про це у Фейсбуці повідомив генеральний директор УДП Дмитро Москаленко, передає Укрінформ.

«В УДП вперше з’явиться наглядова рада. Отримали наказ міністерства щодо її формування», - йдеться в повідомленні.

Двох членів наглядової ради компанії, як представників держави, призначить Міністерство відновлення. Ще трьох буде відібрано за результатами відкритого конкурсу із залученням професійного консультанта.

Москаленко підкреслює, що у членів наглядової ради мають бути різні компетенції (експертиза в транспортній галузі, правовій сфері тощо). Важливо, щоб вони не лише здійснювали незалежний контроль та моніторинг, але й на основі власного досвіду та контактів сприяли розвитку компанії та залученню інвестицій.

«Задача корпоратизації - збільшити ефективність та незалежність управління, посилити можливості для залучення інвестицій. Для міжнародних інвесторів важливо розуміти, що ситуацію на українському підприємстві контролює не міністерський чиновник, а команда незалежних фахівців з бездоганною репутацією та достатнім досвідом», - додав гендиректор УДП.

Читайте також: Дунайське пароплавство змінило радянські назви 23 суден

Як повідомлялося, ПрАТ «Українське дунайське пароплавство» залучило провідні консалтингові компанії Royal Haskoning DHV та Baker McKenzie для роботи над довгостроковою стратегію підприємства.

Фото: ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-