Жінки-підприємці можуть отримати грант на суму до $15 тисяч - Ощадбанк

Жінки-підприємці можуть отримати грант на суму до $15 тисяч - Ощадбанк

Укрінформ
Ощадбанк виступив партнером грантової програми «Створюй!», що передбачає надання індивідуальних грантів жінкам-підприємцям у сфері виробництва на суму до 15 тис. дол.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Ощадбанку.

"Ці кошти можна буде витратити на придбання обладнання та частково (разом не більше 30% суми гранту) на програмне забезпечення та навчання", - йдеться в повідомленні.

В Ощадбанку повідомляють, що взяти участь у програмі можуть жінки, які зареєстровані як фізичні особи-підприємці (ФОП), відповідно до чинного законодавства або є співвласницями товариств з обмеженою відповідальністю (ТОВ) з часткою участі понад 50%. Гроші може отримати діюче виробництво, яке на момент подання заявки функціонує не менше одного року. 

До участі у програмі не будуть допущені підприємці, які мають заборгованість перед бюджетом, ведуть діяльність на тимчасово окупованих територіях, а також щодо яких є рішення суду про притягнення до кримінальної відповідальності за корупцію, справи про банкрутство або припинення господарської діяльності.

Читайте також: Уряд вдвічі збільшив розмір гранту, який можуть отримати підприємці Харківщини

Як повідомлялося, грантову програму «Створюй!» започатковано Міністерством економіки України. Вона реалізовується KSE Foundation у партнерстві з Ощадбанком. Загальний бюджет програми становить 1 млн дол. США. Кошти для грантової програми «Створюй!» є інвестицією WNISEF, що підтримує ініціативи з просування реформ в Україні та трансформаційні проєкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-