Укрзалізниця цьогоріч вже перевезла 8,43 мільйона пасажирів

Укрзалізниця цьогоріч вже перевезла 8,43 мільйона пасажирів

Укрінформ
АТ «Укрзалізниця» у січні-квітні 2024 року перевезло 8,43 млн пасажирів, у дальньому сполученні перевезла на чверть більше пасажирів, ніж торік за аналогічний період.

Про це пресслужба компанії повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

«8,43 млн пасажирів проїхали поїздами Укрзалізниці за період від січня до квітня цього року - порівняно з 6,78 млн у 2023 році», - йдеться в повідомленні.

У компанії наголошують, що 93% поїздів у внутрішньому сполученні прибували вчасно, а лідерами за рівнем задоволеності пасажирів (90% NPS) залишаються жіночі вагони в усіх напрямках курсування.

Найбільше пасажирів вже традиційно було перевезено між Києвом та Львовом (412 тис.), Києвом та Дніпром (255 тис.), Києвом та Харковом (237 тис.).

Найбільша динаміка зростання пасажиропотоку спостерігається у сполученні столиці з польським Хелмом – на 74 тис. пасажирів більше (+87%), ніж торік.

Загалом міжнародними рейсами скористалося з початку 2024 року 703 тис. пасажирів порівняно з 546 тис. у 2023 році.

Читайте також: Укрзалізниця запускає в роботу єдине цифрове вікно для вантажовласників

Як повідомлялося, між Словаччиною і Україною цього року буде запущено новий прямий залізничний маршрут Київ – Кошице. Маршрут слугуватиме, зокрема для того, щоб більше українців могли скористатися послугами міжнародного аеропорту в Кошице.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-