Sense Bank та фонд «Повернись живим» запускають проєкт «Навчати перемагати» на підтримку Сухопутних військ

Sense Bank та фонд «Повернись живим» запускають проєкт «Навчати перемагати» на підтримку Сухопутних військ

Реклама
Укрінформ
Sense Bank у партнерстві з фондом «Повернись живим» запускають проєкт «Навчати перемагати» для підтримки та зміцнення Сухопутних військ Збройних Сил України.

Про це Укрінформу повідомили в Сенс Банку.

"Мета проєкту «Навчати перемагати» — забезпечити безперебійну, якісну підготовку наших військових, адже це пріоритетне завдання сучасної української армії. Це вкрай важливе питання, яке насамперед стосується життя наших захисників на полі бою і рівня обороноздатності країни", — зазначив заступник командира навчального центру з позивним «Поляк».

Проєкт передбачає створення мобільної польової бази для одного з навчальних центрів Сухопутних військ, де військових навчатимуть фахові, бойові інструктори.

Перший етап стартує 8 жовтня. У його межах Sense Bank та фонд «Повернись живим» розпочинають збір 10 млн грн для Сухопутних військ ЗСУ.

"З початку повномасштабного вторгнення клієнти і команда банку беруть активну участь у зборах для наших захисників, зокрема через наш мобільний застосунок Sense SuperApp. Завдяки проєкту «Навчати перемагати» ми посилимо цю допомогу", — підкреслила членкиня правління Sense Bank Інна Тютюн.

Читайте також: Sense Bank та театр імені Франка підписали угоду про співпрацю

Так, з кожної оплати товарів чи послуг карткою Sense Bank на суму понад 100 гривень банк буде відраховувати зі своїх доходів 1 гривню на реалізацію проєкту. Таким чином, клієнти банку зможуть долучитися до ініціативи, здійснюючи свої звичайні покупки.

Як повідомлялося, у 2024 році Sense Bank та Сухопутні війська ЗСУ підписали меморандум, який передбачає співпрацю у сфері підвищення обороноздатності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-