Порошенко сподівається, що результат виборів дуже розчарує Путіна

Порошенко сподівається, що результат виборів дуже розчарує Путіна

Укрінформ
Президента і Парламент України точно обиратиме український народ, а не Путін.

Так заявив Президент України Петро Порошенко під час виступу на зустрічі з творчої інтелігенцією Івано-Франківської області, інформує прес-служба глави держави.

"Надії на зміну влади – Кремль вважає, що в нас повернуться старі часи, і хто має бути Президентом України буде вирішувати Путін. Путін не раз заявляв про те, що Росія має свою думку з цього приводу, яку вона буде захищати. Росія намагається втручатися у наші вибори так само, як вона це робила на виборах в європейських країнах і в США. Проте чим ближче до виборів, тим зрозуміліше стає, що Президента і Парламент точно обиратиме не Путін, а вибиратиме український народ. Я сподіваюсь, він дуже розчарує президента країни-агресора", - заявив Порошенко.

Він також наголосив, що Україна прагне членства в НАТО, бо це є питанням безпеки: "І не лише безпека на фронті, а безпека всередині країни", додав Президент.

Читайте також: Порошенко: Ми - не Росія, хто переможе на виборах - не знає ніхто

Окремо Порошенко акцентував увагу на цінностях Європейського Союзу – верховенство права, демократія, свобода слова і вільні демократичні вибори, а також рівень життя.

"Подивіться, як живуть країни-члени ЄС і подивіться, як живуть країни в російській сфері інтересів. Порівняйте, як живе окупований Донбас, Придністров’я, Осетія і Абхазія… Ми точно маємо рухатись в ЄС", - наголосив Президент зауваживши, що Україна має стати регіональним лідером, країною вільних, заможних, щасливих людей.

Як повідомляв Укрінформ, Президент сьогодні перебуває в Івано-Франківській області з робочою поїздкою.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-