У Києві зі стріляниною пограбували поштове відділення

У Києві зі стріляниною пограбували поштове відділення

Укрінформ
У Дніпровському районі столиці на вулиці Алма-Атинській зловмисник, зробивши два постріли, забрав гроші із каси поштового відділення, після чого втік у напрямку промислової зони. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва. 

"Близько 14:00 до столичних правоохоронців надійшло повідомлення про розбійний напад. За вказаною адресою терміново прибули слідчо-оперативна група Дніпровського та Головного управління поліції та кінологи зі службовими собаками. Поліцейські опитали працівників відділення та свідків розбійного нападу. За словами очевидців, у приміщення пошти зайшов молодий чоловік віком приблизно 18-20 років у чорному одязі. Нападник зробив два постріли, наказав усім лягти на підлогу, а потім перехилився через стійку і забрав з каси близько 3000 гривень. Підозрюваний побіг у напрямку лісосмуги та прилеглих заводів", - йдеться у повідомленні.

З місця події правоохоронці вилучили дві гільзи, які направили для проведення експертизи.

На цей час оперативники спілкуються з колективом пошти та відвідувачами, які у момент скоєння злочину перебували у приміщенні. Зусилля столичної поліції спрямовані на встановлення та затримання розбійника.

Подія належним чином зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Дніпровського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-