До Євробачення в Києві з’являться схеми маршрутів та озвучення зупинок англійською

До Євробачення в Києві з’являться схеми маршрутів та озвучення зупинок англійською

Укрінформ
Столична влада планує розмістити схеми маршрутів (українською та англійською мовами) та створити англомовне озвучення зупинок у наземному транспорті, який проходитиме поруч з місцем проведення Євробачення. 

Про це повідомив керівник комунального підприємства "Київпастранс" Дмитро Левченко на своїй сторінці у Facebook.

"В усіх одиницях рухомого складу, чиї маршрути будуть проходити поруч з місцем проведення Євробачення, ми плануємо розмістити схеми маршрутів (українською та англійською мовами) та створити англомовне озвучення зупинок", - сказав Левченко.

За його словами, це автобусні маршрути, які курсують на Лівобережному масиві поблизу Міжнародного виставкового центру (№№42, 87, 108, 46, 48, 49, 70) та в центрі (№№24, 62, 114, 115), та тролейбусні маршрути поблизу Євросела (№№16, 18), на Лівому березі (№№ 50, 50к), на площі Льва Толстого (№№5, 8), до Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) (№№9, 17, 22) та в напрямку залізничного вокзалу (№№ 12, 14, 33).

Також буде проведена часткова заміна павільйонів очікування за власні кошти та кошти з місцевого бюджету. На них будуть розміщені детальні схеми маршрутів з позначенням місця перебування та електронні табло.

Він зазначив, що також з міського бюджету Києва вже виділені кошти на такі заходи як організація роботи додаткових автобусів для перевезення гостей та мешканців столиці; брендування рухомого складу на маршрутах, які проходять поруч з місцем проведення Євробачення; встановлення нових сучасних павільйонів очікування зі схемами маршрутів транспорту та доступом до мережі Інтернет; придбання та монтаж сенсорних інформаційних центрів; придбання нового автобусу підвищеного комфорту.

Всі заходи будуть здійснюватися в рамках виділеного фінансування та за власні кошти шляхом проведення процедури тендерних закупівель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-