Біля МЗС відкрили вуличну фотовиставку про життя в окупованому Криму

Біля МЗС відкрили вуличну фотовиставку про життя в окупованому Криму

Фото
Укрінформ
На подвір'ї Міністерства закордонних справ України відкрили  вуличну фотовиставку, присвячену зниклому Ервіну Ібрагімову та життю кримськотатарської спільноти на окупованому півострові.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, участь у відкритті взяли міністр закордонних справ Павло Клімкін, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, директор Amnesty International в Україні Оксана Покальчук, представники кримськотатарської спільноти та громадянського суспільства. 

Вулична експозиція складається з двох частин - робіт  фотожурналіста Еміне Зіятдінової та документів, що стосуються викрадення Ервіна Ібрагімова.

Як зазначив очільник МЗС Павло Клімкін, фотовиставка є ілюстрацією того, що під окупаційною владою Росії Крим «іде в нікуди».

У свою чергу Джемілєв наголосив, що фото - про життя і боротьбу кримських татар на окупованому півострові та про зникнення і вбивства активістів у Криму.

Виставка реалізовується в рамках проекту "За кордон", організаторами якого є  Amnesty International в Україні, незалежні кураторки Лізавета Герман і Марія Ланько та за підтримки МЗС.

Фото: Євген Любімов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-