Окупанти залишили в СІЗО одного з «кримських диверсантів»

Окупанти залишили в СІЗО одного з «кримських диверсантів»

Укрінформ
У Криму місцевий "Верховний суд", підконтрольний окупаційній владі, залишив під вартою в СІЗО Редвана Сулейманова, відхиливши апеляційну скаргу його захисту.

Про це повідомляє в Facebook журналіст Антон Наумлюк.

"Одного з "кримських диверсантів" Редвана Сулейманова Верховний суд залишив під вартою до 20 січня 2017 року. Апеляційна скарга відхилена, рішення про подовження арешту залишено в силі, – написав Наумлюк.

За його словами, фотографування на процесі було заборонено без пояснення причин.

Сулейманова обвинувачують у співучасті в хибному повідомленні про теракт із загальним збитком в 3 мільйони рублів. "Поки що з рештою "диверсантів" слідство його не пов'язує", – уточнив журналіст.

Як відомо, 10 серпня російська ФСБ поширила заяву про нібито дві спроби українських військових напасти на Крим і влаштувати там теракти, під час яких загинули російський військовий і боєць ФСБ. Український Генштаб назвав ці заяви провокацією.

Лідер Меджлісу кримськотатарського народу і народний депутат Рефат Чубаров заявляв, що Сулейманова, який проживав у Симферпольському районі Криму, затримали ще в липні – тобто до заяв окупаційної влади про нібито підготовку диверсій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-