Киянам врахують у березневих платіжках помилково сплачені суми за світло

Киянам врахують у березневих платіжках помилково сплачені суми за світло

Укрінформ
ТОВ "Київські енергетичні послуги" до кінця лютого отримає від попереднього постачальника перерахунок усіх помилково сплачених киянами коштів за спожиту в січні 2019 року електроенергію та відобразить суми в особових рахунках.

Про це йдеться у прес-релізі компанії, який є у розпорядженні Укрінформу.

Для побутових клієнтів перерахунок відбудеться за спрощеною процедурою - без подання заяв чи відвідування центрів обслуговування.

"Компанія "Київські енергетичні послуги" до кінця лютого отримає від попереднього постачальника перерахунок усіх помилково сплачених киянами коштів за спожиту в січні 2019 року електроенергію та відобразить суми в особових рахунках побутових клієнтів", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що дехто з киян помилково оплатив рахунки за спожиту в 2019 році електроенергію за старими реквізитами. Для зручності клієнтів перерахунок відбудеться за спрощеною процедурою без оформлення будь-яких додаткових заяв з боку клієнтів та без відвідування центрів обслуговування. Усі процедурні питання щодо перерахунку оператор системи розподілу - "ДТЕК Київські електромережі" - узгодить з постачальником - "Київські енергетичні послуги".

Одразу після зарахування коштів в Особистому кабінеті на сайті https://kep.com.ua буде відображена сума оплати за спожиту в січні 2019 року електроенергію. Зараховані суми також будуть вказані у наступних платіжках, що надійдуть клієнтам у березні.

Дізнатися інформацію та дистанційно отримати персональну консультацію щодо споживання електроенергії та енергоефективності клієнти "Київських енергетичних послуг" можуть одним із таких способів:· через форму зворотного зв’язку в Особистому кабінеті на сайті https://kep.com.ua; електронною поштою hotline@keu.com.ua; в особистих повідомленнях у соцмережі Facebook.

Читайте також: ДТЕК обіцяє повернути 39 мільйонів, які помилково сплатили кияни

Попередній постачальник, а нині оператор системи розподілу "ДТЕК Київські електромережі", тепер відповідає лише за технічний стан електромереж, якість та надійність енергопостачання. Однак, борги за спожиту в 2018 році електроенергію необхідно сплачувати за старими реквізитами саме цій компанії.

Як повідомляв Укрінформ, ПрАТ "ДТЕК Київські електромережі" обіцяє до кінця лютого перерахувати 39 млн гривень, помилково сплачених киянами за електрику, на їхні особисті рахунки в нового постачальника послуги - ТОВ "Київські енергетичні послуги". Процес триватиме до кінця лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-