МВС створило інтерактивну мапу виборчих правопорушень

МВС створило інтерактивну мапу виборчих правопорушень

Укрінформ
На мапі відображається інформація про кількість правопорушень, зокрема адміністративних і з ознаками злочинів

Інтерактивну мапу, на якій відображаються всі зареєстровані правопорушення, що стосуються виборчого процесу, розмістило на своему сайті Міністерство внутрішніх справ України.

"У цілодобовому режимі в міністерстві та обласних управліннях працюють оперативні штаби. Вони збирають та аналізують інформацію про правопорушення, пов'язані з підготовкою і проведенням виборів. З першого жовтня для відображення на електронній мапі щоденної інформації про зареєстровані правопорушення, які пов'язані з виборами народних депутатів в Україні, на сайті міністерства розміщено «Інтерактивну мапу зареєстрованих правопорушень», - йдеться у повідомленні МВС.

На мапі відображається інформація про кількість правопорушень, зокрема адміністративних і з ознаками злочинів.

Як зазначили в МВС, за добу до органів внутрішніх справ надходить близько 100 повідомлень. Крім того, правоохоронці відслідковують повідомлення про порушення, які висвітлюються на веб-сайтах громадських організацій. "У порівнянні з інтерактивними мапами громадських активістів, МВС реєструє щоденно приблизно на 40-50% більше таких повідомлень та забезпечує реагування на них відповідно до законодавства України", - наголосили у відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-