Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Наша героїня - Надія Савченко. Наш ворог - Путін і імперія

Наша героїня - Надія Савченко. Наш ворог - Путін і імперія

Укрінформ
Спочатку я думав, що Путін тупо лохонувся з Савченко - він кристалізував для України героїню, якої у нас давно не було - і що він просто шукає правильний момент для обміну, розуміючи, що герої тихо вмирають в парламетській залі для голосування, як вже "вмерли" усі "легендарні" комбати-спискотяги, які до включення у ці списки виборів 2014 встигли повоювати по кілька (2-3) місяців.

В кращому разі. В Україні тепер десятки тисяч бійців і командирів, що провоювали рік-півтора, як і сама Надія, що на передовій ось уже 2 роки...

Тепер я розумію, що план хитріший: він таки хоче вбити Савченко, і ніщо його не зупинить. Йому треба справжня війна з Україною і справжня дестабілізація. Смерть Савченко, яка з точки зору усіх законів, непідсудна РФ, викличе неконтрольовону бурю емоцій у всьому світі, і, безумовно, цунамі в Україні. Не стримаєш хлопців на фронті, не стримаєш протести у Києві... Країну ковбаситиме, і ми з подачі зацікавлених сторін шукатимемо винних посеред керівництва країни, що вже і роблять, хоча очевидніше очевидного, що винен сам Путін.

Савченко не кокетка, а воїн. І тому, коли вона говорить, що проти обміну, то вона так і думає. І вона проти обміну не лише на двох ГРУшників, а і проти обміну на визнання Криму російським, проти визнання ЛНР/ДНР стороною конфлікту, проти обміну на терміновані вибори на окупованих територіях... Впевнений, на такий обмін Путін легко погодився б... І такого обміну хочете?

Савченко готова загинути. Для мене це очевидно. І це цілком може статися... І вже сьогодні йде війна за те, щоб її смерть стала поразкою України, хоча сама Надія розуміє свою смерть, як поразку Путіна. Інакше б вона не йшла на зустріч цій смерті. 

Тому припиніть спекуляції, підігруючи ворогу, послухайте ще раз промову Савченко і запам'ятайте: хоч якими б поганими ми були, хоч як би нам хотілося боротися одне з одним за давньою традицією, наш ворог - Путін і Імперія. Здолавши їх, ми даєм шанс Україні очиститися і стати процвітаючою державою. А не здолавши, Путін і далі мінятиме тут одних виродків на інших, посипаючи збуджені іллюзії кавалками газодоларів і поливаючи струменем "руського міра".

Герої не вмирають! Якщо їх ідеали не зраджують свої ж...

Олександр Бригинець
 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-