«Розетка» розповіла про потенціал планшетів-трансформерів

«Розетка» розповіла про потенціал планшетів-трансформерів

Укрінформ

Фахівці інтернет-гіпермаркету «Розетка» розповіли про останній тренді в світі портативної електроніки — планшетні комп'ютери з док-станцією.

Нові моделі показали, наскільки зручною може бути подібна техніка. Автономність і продуктивність моделей дозволяють розглядати їх як серйозні інструменти для роботи, які здатні вирішувати складні завдання.

Основою таких пристроїв є планшет. Особливим його робить клавіатурний док, який підключається. Крім клавіатури і тачпада він може містити порти і роз'єми, які розширюють можливості пристрою.

Апаратна «начинка» знаходиться всередині «екранної» частини. Стійкість конструкції в «режимі ноутбука» забезпечується за рахунок того, що кут нахилу екрану обмежений.

Способи кріплення клавіатурного блоку можуть бути різними. Найбільш поширеним є магнітне з'єднання. Однак можна зустріти моделі, де док-станція кріпиться за допомогою засувок.

До даної категорії відносять і моделі з чохлом-клавіатурою в комплекті. В цьому випадку чохол грає роль каркаса, на якому кріпляться клавіатура і екранна частина. Клавіатурна панель з'єднується з екраном за допомогою USB-кабелю. Подібні аксесуари можна придбати окремо і вони можуть використовуватися з різними пристроями.

Більшість «гібридів» створюються на базі ОС Windows. Для Android-пристроїв клавіатура пропонується переважно у вигляді чохла. Ця система орієнтована, перш за все, на дотики. Компанія Apple також представила клавіатуру для нових моделей iPad Pro. На ринку електроніки вони ділять «екологічну нішу» з компактними лептопами, які здатні складатися екраном назовні.

Важлива відмінність гібридних планшетiв трансформерiв — компактність і можливість функціонувати без клавіатури.

Діапазон діагоналей найпоширеніших сучасних моделей — від 6 до 13 дюймів. Найбільшим успіхом користуються апарати з екранами близько 9-10 дюймів.

Важлива перевага — сенсорне введення. Звичайно, зараз існує чимало ноутбуків і нетбуків, які також мають сенсорний екран. Однак він є далеко не у всіх моделей. А для планшетного пристрою це звичайна властивість.

Нарешті, планшетний «гібрид» наділений перевагами, які властиві звичайним моделям: наявність основної камери, підтримка GPS, а у деяких — і 3G.

Пристрої такого типу — рішення для тих, хто не може вибрати між ноутбуком і планшетним пристроєм. Завдяки док-станції вони представляють собою портативну техніку «2 в 1». Успіх гібридних моделей дає зрозуміти, що це новий тренд розвитку планшетній техніки.

Різноманітні моделі планшетних пристроїв з клавіатурними док-станціями можна знайти в інтернет-магазині «Розетка». На деякі з них зараз діють вигідні знижки. Дізнатися більше про кожний з товарів допоможе докладний опис характеристик і детальні зображення. Покупець може оформити замовлення в будь-який зручний для нього час.

Повна версія публікації — на сайті B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-