«ВЕНБЕСТ» презентувала новинки охоронного обладнання на міжнародній виставці

«ВЕНБЕСТ» презентувала новинки охоронного обладнання на міжнародній виставці

Укрінформ
XXI Міжнародна виставка «Безпека 2016» проводилась у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» з 18 по 21 жовтня 2016 року. Власний стенд на заході представила група компаній «ВЕНБЕСТ».

Одним з нових напрямків, представлених на стенді «ВЕНБЕСТ», стали послуги супутникових систем охорони і моніторингу автомобілів, які будуть цікаві як приватним особам, так і корпоративним автопаркам. Головна перевага цього пакету послуг: в охороні задіяна не тільки автомобільна сигналізація, але і реагування мобільними групами компанії «ВЕНБЕСТ» при повному сприянні Національної поліції. Групи мобільного реагування працюють в цілодобовому режимі, можуть оперативно виїхати на запобігання угону транспортного засобу і затримати зловмисника.

Також в рамках виставки відвідувачі мали можливість побувати на спільному майстер-класі співробітників груп мобільного реагування «ВЕНБЕСТ» та міжнародного центру ізраїльського воєнізованого спорту ICIPS. Вони продемонстрували насичену і різноманітну програму, яка включала елементи рукопашного бою та техніку знешкодження противника, озброєного холодною або вогнепальною зброєю.

Цікавим доповненням експозиції на стенді «ВЕНБЕСТ» стала миттєва безпрограшна лотерея. Вона викликала великий ажіотаж серед відвідувачів. Протягом декількох днів на виставці розіграли більше 500 різних призів — від кулькової ручки-стилосу до карти VIP-клієнта «Platinum» і сертифікату на 25 місяців безкоштовного обслуговування.

Про групу компаній «ВЕНБЕСТ»:

Група компаній «ВЕНБЕСТ» — провідний національний оператор охоронних послуг і систем комплексної безпеки для фізичних осіб і підприємств. Компанія працює на ринку безпеки з 1991 року, має широку мережу філій і представництв на всій території України.

Комплексні рішення у сфері безпеки «ВЕНБЕСТ» включають всі сфери фізичної і пультової охорони, технічні системи та засоби захисту і патрулювання, супровід масових заходів, пожежну безпеку і системи спостереження, а також супутникові системи охорони автомобілів. Крім того, «ВЕНБЕСТ» є найбільшим українським виробником власних технічних систем безпеки, який забезпечує підприємство передовими технологіями і новаціями класу «High security».

Послугами «ВЕНБЕСТ» користуються найбільші банки і безліч інших організацій фінансового сектору, юридичні, страхові та логістичні компанії. Також «ВЕНБЕСТ» забезпечує охорону і безпеку компаній в напрямках ретейл, HoReCa, нафтогаз, об'єктів великого, середнього і малого бізнесів, житлових комплексів і селищ міського типу. Загальна кількість охоронюваних «ВЕНБЕСТ» об'єктів перевищує 39 000. Система управління якістю «ВЕНБЕСТ» сертифікована відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2009.

Контакти:

Олена Івашина

менеджер з маркетингових комунікацій

+38 (044) 239-21-66

press@venbest.ua

www.venbest.ua

сторінка «ВЕНБЕСТ» в Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-