Stylus.ua: Google Pixel і Pixel XL можуть стати популярнішими за Apple iPhone 7 і 7 Plus

Stylus.ua: Google Pixel і Pixel XL можуть стати популярнішими за Apple iPhone 7 і 7 Plus

Укрінформ
Майже через місяць після анонсу iPhone 7 і 7 Plus корпорація Google представила гідних конкурентів — Google Pixel і Pixel XL. Експерти інтернет-магазину «Stylus.ua» назвали п'ять причин для придбання новинки від Google.

Анонс iPhone 7 і 7 Plus був досить гучним і, здавалося, в 2016 році вони вже не матимуть конкурентів. Але «корпорація добра» здивувала дебютом в розробці фірмових смартфонів.

Модель Pixel відрізняється від Pixel XL параметрами екрану і ємністю акумулятора. Так, у меншій моделі Google Pixel встановлено 5-дюймовий FullHD-дисплей з батареєю на 2770 мАг. А фаблет Google Pixel XL оснащений 5,5-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2560x1440 пікселів і акумулятором ємністю 3450 мАг. Якщо дані розбіжності до уваги не брати, функціональність обох моделей однакова.

Вже зараз можна назвати як мінімум п'ять переваг «гуглофонів» над їх головними конкурентами.

1. Голосовий помічник

Google Pixel і Google Pixel XL — перші смартфони, в яких реалізована технологія Google Assistant. Це вдосконалена версія віртуального помічника Google Now і альтернатива «яблучній» Siri. Відрізняється більш «просунутим» інтелектом і здатністю до машинного навчання, розпізнає безліч голосових команд і навіть може вести діалог з власником телефону. Крім виконання звичайних пошукових веб-запитів Assistant здатний відповідати на більш персоналізовані питання. Наприклад, його можна попросити знайти в інтернеті фільм, а потім замовити на нього квитки.

2. Камера

«Гуглофони» оснащені 12-мегапіксельними модулями Sony IMX 378 з великими пікселями (1,55 мкм), діафрагмою f/2.0, фазовим автофокусом та LED-спалахом. За заявою експертів з DxOMark, Pixel і Pixel XL мають найкращу камерою серед мобільних пристроїв. Вона отримала 89 балів, в той час як камера iPhone 7 — 86. Більш високого результату поки не демонстрував жоден смартфон.

Завдяки наявності електронної стабілізації зображення усувається змазування кадру. Крім того, прискорений режим HDR+ сприяє підвищенню контрастності і поліпшенню насиченості.

3. Віртуальна реальність

Новинки працюють під управлінням Android 7.1 Nougat і платформи DayDream. Завдяки їй в союзі зі смартфоном можна використовувати фірмовий шолом віртуальної реальності Daydream View. Pixel і Pixel XL — єдині телефони, які отримали підтримку Daydream.

4. Необмежений обсяг хмарного «накопичувача»

Всі власники Pixel і Pixel XL отримують безлімітний об’єм хмарного Google Photos. В Apple iCloud безкоштовно можна користуватися лише п'ятьма гігабайтами простору. Крім щедрості, «гуглофон» виявляють ще й турботу про своє користувача. Коли завантаженість постійної пам'яті починає доходити до межі, система буде автоматично видаляти фото і відео. Але тільки ті, які вже знаходяться в хмарі Google Photos.

5. Аудіовихід mini-jack

У смартфонів від Google стандартний аудіовихід mini-jack присутній, що тільки на руку компанії. Адже відмова купертинівців від звичного способу прослуховування музики і розмов hands-free порадувала далеко не багатьох користувачів.

Google Pixel і Pixel XL в Україні

Українські споживачі вже можуть зробити попереднє замовлення Google Pixel і Pixel XL на сайті інтернет-магазину Stylus.ua. Новинки доступні в трьох кольорах (чорному, сріблястому, синьому) і двох модифікаціях (32 і 128 Гб). Як тільки товар з'явиться в Україні, клієнт, який оформив передзамовлення, буде тут же повідомлений про наявність моделі.

Повний текст статті доступний на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-